• نشریه از زمستان 1391 با نام پژوهش در ورزش دانشگاهی با امتیاز علمی- پژوهشی در نه شماره منتشر شده و از ابتدای سال 1395 به نشریه " پژوهش در ورزش تربیتی" تغییر نام داده است. این نشریه بر اساس گواهی کتابخانۀ منطقه‌ای علوم و تکنولوژی در مرکز استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه‌سازی شده و در مرکز استنادی علوم جهان اسلام موفق به اخذ ضریب تأثیر (IF) شده است  .

این نشریه در  آخرین ارزیابی سال 1397 مرکز استنادی علوم جهان اسلام موفق به اخذ ضریب تأثیر (0/088=IF)  و Q3 شده است. همچنین این نشریه علمی در ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال1399، درجه ب را کسب کرده است.

*  نشریه پژوهش در ورزش تربیتی به زبان فارسی با چکیده مبسوط انگلیسی و منابع نوشته شده به زبان انگلیسی منتشر می‌شود و از نشریات Open Access  است.

* نشریه پژوهش در ورزش تربیتی به صورت  فصلنامه منتشر می گردد و اولویت ارزیابی، داوری و انتشار را به مقالاتی اختصاص خواهد داد که در موضوعات زیر گنجانده شده باشند:

• نظام های تعلیم و تربیت در ورزش
  • مسائل مرتبط با آموزش و یادگیری تربیت بدنی و علوم ورزشی
  • مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، برنامه ریزی درسی، تکنولوژی و کیفیت خدمات آموزشی در تربیت بدنی و علوم ورزش

• آینده پژوهی و مطالعات راهبردی در حوزه ورزش تربیتی

• جامعه شناسی و روانشناسی در حوزه تعلیم و تربیت ورزش

• مطالعات اخلاقی و حقوقی حوزه ورزش تربیتی

* بر اساس مجوز کمیسیون بررسی نشریات کشور و طبق مصوبات هیات رئیسه پژوهشگاه سیصد هزار تومان(300.000 تومان) جهت صدور گواهی پذیرش  از مقالاتی که موفق به اخذ پذیرش در این نشریه شده است دریافت می گردد.

* کد Doi برای مقالاتی که تا شش ماه آینده منتشر خواهند شد بطور خودکار در سامانه نشریه فعال خواهد شد. پژوهشگران جهت دریافت این کد می توانند به قسمت "مقالات آماده انتشار" مراجعه نمایند.

* نشریه پایبند به قوانین بین المللی علیه سوء استفاده علمی شامل داده سازی، تحریف، سرقت ادبی، و غیره می باشد. هرگونه سوء رفتار مشکوک در طی مرور و پروسه داوری، مطابق با دستوالعمل کمیته اخلاق چاپ آثار علمی (COPE) مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

*پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی مالکیت حق چاپ تمام موارد منتشر شده را دارد. با این وجود بر اساس قوانین انتشارات با دسترسی آزاد، تمام مطالعات چاپ شده در این نشریه به صورت آزاد در وب سایت نشریه برای عموم بدون پرداخت هزینه قابل دسترس می باشد.

*نام ها و ایمیل های وارد شده در این سایت محرمانه بوده و فقط در نشریات پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی بکار میرود و در دسترس هیچ شخص یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.

* فصلنامه مطابق آیین نامه 1398/2/9شماره 11/25685 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  با حفظ درجه علمی پژوهشی موظف به حذف عبارت (پژوهشی) از عنوان نشریه است.

طبق آیین نامه کمیسیون بررسی نشریات، نشریات علمی پژوهشی مورد تأیید آن سازمان نمی توانند بیشتر از ده درصد مقالات چاپی در یک سال را به مقالاتی از یک نویسنده تکراری تخصیص دهند. پیرو این بند آیین نامه و طبق آیین نامه داخلی شورای نشر پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی مقرر شده است هر نویسنده حداکثر چهار مقاله در جریان بررسی و آماده چاپ در نشریه داشته باشد و تا تعیین تکلیف شدن و یا انتشار سایر مقالات، نشریه نمی تواند مقاله جدیدی را از ایشان وارد مراحل بررسی نماید و از مقالات پذیرفته شده هر نویسنده به جز موارد خاص در سال بیشتر از یک مقاله منتشر نخواهد شد.