از تاریخ ابلاغ آیین نامه 11/25685 مورخ 1398/02/09 به جای دسـته بندی نشریات به "علمی-پژوهشـی" یا "علمی-ترویجی" همۀ نشـریاتِ مشـمول این آیین‌نامه با عنوان "نشریۀعلمی" شـناخته می‌شوند.
اعضای محترم شورای معاونان، روسای محترم دانشـگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و موسسات وابسته به وزارت متبوع آیین نامۀ نشریات علمی، که در 10ماده و 16 تبصـره به تایید و توشـیح مقام محترم وزارت رسـیده است برای اسـتحضار و دسـتور اجرای مفـاد آن ایفـاد می‌شود و از این تاریخ جایگزین آیین نامۀ تعیین اعتبار علمی نشریات، مصوّب 08/11/1390 است. آیین نامـۀ نشـریات علمی بـا هـدف گسترش اختیـارات دانشـگاه‌ها، مراکز پژوهش و فناوری وانجمـن هـای علمی، همچنیـن تمرکز ســتاد وزارت متبـوع بر ایفـای نقش سـیاست‌گـذاری وبرنامه ریزی برای ارتقای ...

الویت فرایند داوری مقالات با موضوع کووید19
 مقالات با موضوع بیماری کوید 19 (کرونا)، فرایند بررسی و داوری شان در حداقل زمان ممکن انجام خواهد گرفت و در صورت پذیرش، فرایند چاپ با قید فوریت صورت خواهد گرفت.

مطالعه بیشتر

تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار (COPE)
فصلنامه  پژوهش در ورزش تربیتی با احترام به قوانین اخلاق در نشریات، تابع قوانین کمیته اخلاق در انتشار  (COPE) می‌باشد و از آیین‌نامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌نماید.